hren

Fortius Inter Partes d.o.o. za posredovanje u osiguranju


Fortius Inter Partes otvara ured u Sloveniji i širi poslovanje u regiji


"Uvažavajući specifičnosti lokalnog poslovanja logičan korak bilo je otvaranje ureda za slovensko tržište", kažu u društvu Fortius Inter Partes

ZAGREB, 31. listopada 2018. – Fortius Inter Partes d.o.o., društvo za posredovanje u osiguranju i reosiguranju, otvara ured u Sloveniji te tako širi svoje poslovanje u regiji gdje želi potvrditi poziciju jedne od vodećih kompanija za posredovanje u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja i reosiguranja. Osim u Republici Hrvatskoj, društvo Fortius Inter Partes pruža usluge i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Ovo je prvi  veći korak u širenju poslovanja Društva nakon što je  krajem prošle godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) odobrila pripajanje društva Inter Partes d.o.o. društvu Fortius Inter Partes d.o.o. Zajednička tvrtka formirala je tim vrhunskih stručnjaka s višegodišnjim međunarodnim iskustvom iz područja osiguranja i reosiguranja, razvoja IT rješenja i ekspertizom iz područja javne nabave.

“Naša profesionalnost i kvaliteta prepoznata je i na međunarodnoj razini, a surađujemo s najvećim svjetskim brokerima u osiguranju i reosiguranju pa smo zbog sve većeg broja zahtjeva klijenata donijeli odluku o otvaranju ureda u Sloveniji gdje u kratkom roku želimo preuzeti poziciju najkvalitetnijeg društva za posredovanje u osiguranju i reosiguranju”, izjavio je Miho Klaić, predsjednik uprave društva Fortius Inter Partes.

Kako bi našim klijentima mogli pružiti globalna osigurateljna rješenja uvažavajući sve specifičnosti lokalnog poslovanja logičan korak bilo je širenje poslovanja na slovensko tržište kako bi domaćim, ali i stranim kompanijama koje posluju na slovenskom tržištu  mogli ponuditi kvalitetne pakete usluga kreirane posebno za svakog klijenta”, dodatno je pojasnio Boris Duras, član uprave društva Fortius Inter Partesa.

Društvo Fortius Inter Partes u Sloveniji vodit će Andrej Kavšek.

„Gdin. Kavšek iza sebe ima niz godina radnog iskustva u domaćim i stranim kompanijama, a u osiguravateljnim poslovima bio je na pozicijama predsjednika uprave kao i savjetnika uprave poznatih osiguravateljskih društava“, ističu u društvu Fortius Inter Partes.

Društvo Fortius Inter Partes specijalizirano je za obavljanje poslova posredovanja u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja i reosiguranja, odnosno djelatnosti pokretanja, predlaganja ili obavljanja poslova pripreme za sklapanje ugovora o osiguranju odnosno reosiguranju, pomoći pri izvršavanju prava iz ugovora o osiguranju, a posebno pri rješavanju odštetnih zahtjeva naslovljenih na društvo za osiguranje.

Društvo surađuje s osigurateljima i reosigurateljima koji posjeduju visoki rejting na europskom i svjetskom tržištu osiguranja i reosiguranja, a svoje usluge pruža za više od 500 velikih klijenata, između ostalih, gradovima i županijama, bolnicama, komunalnim društvima, kompanijama iz sektora autoindustrije, građevine, turizma, farmacije, trgovine i financija.

* * *

Članak objavljen u Poslovnom Dnevniku - LINK

 

O Društvu:

Društvo FORTIUS INTER PARTES d.o.o. za posredovanje u osiguranju i reosiguranju nastalo je spajanjem kompanija FORTIUS d.o.o. i INTER PARTES d.o.o.. Društvo zapošljava 25 licenciranih stručnjaka te pruža usluge procjene rizika, poslove posredovanja u osiguranju i reosiguranju, usluge rješavanja šteta i uslugu izrade posebno prilagođenih osigurateljnih IT rješenja za svoje klijente.